Horeca

Grand-café en restaurant ‘Le Val Joli’

Gelegen bij de ingang van de camping en aan het evenemententerrein is dit waar het in de zomer allemaal gebeurd!

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gasten op een vrolijke en correcte manier bediend worden. Mede dankzij jouw enthousiasme zijn én blijven gasten tevreden. Het restaurant heeft een uitstekende lunch- en dinerkaart en is in het hoogseizoen zes dagen per week geopend. Het Grand-café is in het hoogseizoen zeven dagen per week geopend. ’s Avonds is er altijd wel iets te doen in en rond Le Val Joli, zoals bijvoorbeeld livemuziek, bingo, en thema-avonden. Je vindt het niet erg om je tijdens een thema-avond te verkleden en er samen met je collega’s een feestje van te maken.

Je bent gastvriendelijk, vrolijk en hebt passie voor de horeca. Een vol terras schrikt je niet af, maar vind je juist een uitdaging.

Doegie’s Diner

In het midden van de camping vind je Doegie’s Diner, onze snackbar in jaren ’50 stijl, compleet met jukebox.

Hier serveren we naast pizza’s, hamburgers, frites en snacks ook de lekkerste ijsjes. Gasten kunnen ter plaatse eten maar kunnen er ook voor kiezen om wat ze besteld hebben mee te nemen. Doegie’s Diner is in het hoogseizoen zeven dagen per week geopend.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gasten snel geholpen worden. Je bent gastvriendelijk, kan goed omgaan met stress, en houdt er niet van om stil te staan.  Het ene moment neem je bestellingen op aan de kassa en het andere moment bereid je de beste hamburger ooit gemaakt!

Bikinibar

Het gezellige terras van de Bikinibar ligt direct aan het zwembad en biedt een geweldig uitzicht!

In juli en augustus is de Bikinibar dagelijks geopend voor een hapje en een drankje, en natuurlijk een ijsje. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Bikinibar en zorg je ervoor dat het altijd een feestje is!

Je bent gastvriendelijk, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en vindt het leuk een praatje te maken met de gasten. Je kunt jezelf goed bezighouden en vindt het leuk er iedere dag een feestje van te maken.

Ben jij degene die we zoeken?