Keuken

Restaurant Le Val Joli is met 100 zitplaatsen, die in het hoogseizoen twee keer op een avond vol gaan, een uitgebreide lunchkaart en een uiteenlopend menu met wekelijks wisselende gerechten, één van de redenen waarom gasten zo graag naar onze camping (terug-) komen.

Zelfstandig werkend kok

Samen met onze chef-kok en je collega’s maak jij de mooiste gerechten en zorg jij ervoor dat de (spoel-)keuken een goed geoliede machine is die altijd soepel draait. Je denkt mee over de wekelijks wisselende menu’s en draait voor zowel de lunch als het diner je hand niet om.

Je bent stressbestendig, houdt je hoofd altijd koel, en hebt oog voor detail, zelfs op drukke momenten. Daarnaast ben je collegiaal, vrolijk, en flexibel en kun je de keukenhulpen op een goede manier aansturen.

Keukenhulp

Onder leiding van onze (chef-) koks zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt in de keuken. Je helpt mee met de mis-en-place en het uitvoeren van zowel de lunch als het diner. Aan het einde van je dienst draag je zorg voor de schoonmaak van de keuken.

Je houdt van drukte, bent collegiaal en vrolijk. Daarnaast houd je van afwisseling en vind je het niet erg een tandje bij te zetten wanneer het druk wordt.

Medewerker spoelkeuken

De spoelkeuken is jouw domein. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de koks en het horecapersoneel nooit verlegen zitten om schoon serviesgoed. Je zorgt voor een goede sfeer in de keuken en houdt ervan om door te pakken.

Je bent collegiaal, flexibel, en kan goed omgaan met een hoge werkdruk.

Geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies?